Jump to content

Megújult a Hiperkarma

2021. 08. 20. 09:50

Abban azért van némi báj, és nem kevés küzdelem, hogy Bérczesi Robi azzal kezdi ezt a videót, hogy éppen egy éve és hat napja drogmentes. Akit még soha nem kísértett meg a delírium démona, az most nyilván vakarja a fejét, hogy mindez miért fontos információ, de akit valaha maga alá gyűrt is a látomások ura vagy asszonya, annak alighanem ez a legfontosabb közlendője, és mi erre csak annyit mondhatunk: Halleluja, Robi!

 

Na, de azzal vajon mit kezdjünk, amikor Robi azt mondja, hogy belső utazást tett a Covid-járvány ideje alatt? Lehet, erről nem kell semmit se gondolni, hiszen a Hiperkarma frontemberének erről is van mondandója.

Merthogy megújult a Hiperkarma. Bérczesi Robi be is mutatja, hogy kik ülnek föl most a zenevonat hullámvasútjára, és melyik bandatag mit gondol az energiákról, együttműködésről. És már énekelnek is, mindjárt a jószerencsét! című dalból, ami így, a Covid-járvány után és előtt pontosan rámutat arra, hogy ha van életünk, ez az egy biztosan a miénk, amit élünk:

Megint rólad szólt a nap

Nem maradtál le semmiről

Várom, hogy újból megtalálj

Egyből megismerj ennyiből

Megint rólad szólt a nap

Vártam, hogy újból itt legyél

Te megint késtél egy kicsit

Nem maradtál itt semmiért

És ha azt hinnénk, hogy a kis videóból kiderülne, merre megy is most a karma, főleg a hiper, nem csodálkozzunk azon, hogy Robi vissza-visszatér a felszabadító tudatállapot boldogságához, de aki jól figyel, az észreveszi azt is, hogy hiszen semmi más nem fontos. Csak a boldogság.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)