Jump to content

Majka kibukott

2020. 05. 15. 12:36

A rapper egy interjúban elmondta, tartja magát korábbi véleményéhez. Szerinte némelyik sztár jobb ügyeskedő, mint amilyen zenész.

Sokadik állomásához érkezett az előadóművészek szociális támogatásáról szóló vita, amit lényegében Majka robbantott ki, amikor beszólt a jól kereső, mégis támogatást igénylő művészeknek.

Aztán tovább és tovább folytatódott az ügy, amihez legutoljára Lovasi András fűzött hosszabb kommentárt. A 24.hu-nak adott messengeres interjújában a rapper Lovasi reakciójával nem kívánt foglalkozni. Úgy fogalmazott, vállalja, hogy a kollégái zsebében turkál, csak valakinek a zsebébe nem fér bele a keze a sok pályázati pénztől.

„Milyen ember az, aki meg tudná venni, de inkább megeszi a fél tányér ingyen levest azok elől, akik éheznek?” - teszi fel a kérdést Majka.

Hozzátette, megérne egy misét, ki mennyit írt be abba a rubrikába, ahova a neki járó pénz mennyiségét kellett feltüntetni. Mint mondja, nem az a kérdés, hogy ki van rajta a listán, hanem az, rászorul-e. Ha „valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg" - véli a rapper.

Szerinte nem aggályos beleállnia a szakma néhány képviselőjébe, mert némelyik embert a listáról inkább tartja ügyeskedőnek, mint előadóművésznek vagy zenésznek. Ahogy fogalmaz:

„Ha ezek az emberek lennének a szakma, akkor én nem tartozom oda.”

Nem fél attól, hogy megnyilatkozásának negatív következményei lehetnek a számára, viszont egy kezdeményezéshez ő is csatlakozott: Lotfi Begi és Andro ötmillió forintot gyűjtöttek össze a könnyűzene háttérdolgozóinak, amihez Majka félmillió forinttal járult hozzá.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu / fotó: pexels.com)