Jump to content

Street workout, jóga, ülőröplabda és vaklabirintus a WestEnd Sportteraszán!

2016. 08. 08. 12:40

Agusztusban igazi sportkülönlegességekkel vár mindenkit a WestEnd City Center, ugyanis augusztus 6. és 21. között a WestEnd tetőkertjén, a Men’s Health jóvoltából minden szombaton sztáredzők hozzák lendületbe a sportok szerelmeseit, vasárnaponként pedig az Ability Parkban (interaktív élménypark) az egészséges látogatókkal/sportolókkal együtt a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességüket.

Fantasztikus társaság, változatos mozgásformák és sztáredzők várnak mindenkit a nyár utolsó hónapjában. Augusztus 6-án, 13-án és 20-án Eöry Enikő, Katus Attila, Pintér Ada, Sifter Tímea, Szappan Petra, Szentgyörgyi Rómeó, Szívós Zoltán, Tatarek Rezső és Radányi Norbi garantálják, hogy mindenki beleszeret valamilyen mozgásformába, ha ellátogat a WestEnd tetőkertjén megrendezésre kerülő rendhagyó eseménysorozatra 14:00 és 20:00 között.

 

De a hétvégék második napján sem fogtok unatkozni. Vasárnaponként egy különleges élménypark, az Ability Park várja az érdeklődőket, ahol számos érdekességet próbálhatnak ki a látogatók. Olyan speciális sportokba lehet betekintést nyerni, mint az ülőröplabda, a vakfoci, különböző érzékenyítő játékok, de aki elég bátor, a vaklabirintusból is megkeresheti a kiutat.

A sport mellett a kötelező frissítőről és a hidratálásról a Vöslauer gondoskodik, az energiapótló friss falatokat a Rio Mare biztosítja, ha pedig valaki még a frissítő készítésbe sem rest energiát fektetni, „tekerhet magának” egy friss gyümölcskoktélt a biciklis turmixbárban. Természetesen mindezeken túl lesznek még érdekességek, de hogy mi, az maradjon meglepetés!

Sok szeretettel vár mindenkit a WestEnd City Center augusztus első 3 hétvégéjén!