Jump to content

Állatkerti halloween a Holnemvolt Parkban

2015. 10. 27. 20:46

A 2015-ös év utolsó Holnemvolt Parki Éjszakák rendezvénye különleges meglepetést és szórakozást ígér: a nyugati kultúrkörhöz tartozó már-már szokásos Halloween mellett a hagyományos japán fesztiválok mintájára a látogatók megismerkedhetnek a japán szellem- és démonvilág alakjaival is.

A Rendezvényterem előtt és környékén „AMAI YOUKAI MATSURI – Fesztivál a szellemekkel” című - nemtől és kortól függetlenül, változatos és innovatív szórakozást nyújtó-program során a résztvevők betekintést nyerhetnek a japán kultúra természethez szorosan kötődő misztikus világába. 10 féle program várja a látogatókat. Mindegyik programhoz külön kis pavilon épül, ahol az alábbi játékok várják az érdeklődőket: Fukuwarai (démon arckirakó), Tousenkyo (legyezőjáték), Suikawari (szellemszabadítás bambuszrúddal), KingyoSukui (aranyhal horgászat), S-Ken „lélekrabló” társasjáték, origami, japán viselet felpróbálása, kabuki álarcok felpróbálása, célba dobás (ajándékozz életet a kilencfarkú rókának!), Ema-tábla akasztás (kívánságtábla).A játékok mellett gasztro-pagoda felállítása is a rendezvény része, ahol 12 féle Kyoto-i zöldtea és különböző sütemények, édességek vásárolhatók. Emellett a rámen- és sushiterasz várja a vendégeket.

Az ételeken kívül kawaii ajándékbolt is képviselteti magát, ahol kedves emléktárgyak, szuvenírek vásárlására van lehetőség.

A Műemlék körhintától a Dzsungel mesevasútig pedig a hagyományos Halloween alakjaival és a hozzájuk kapcsolódó eseményekkel találkozhatnak a látogatók (tűzzsonglőrök, töklámpás faragás, rémalakok, stb)

A Holnemvolt Park játéküzemei ezen az estén is várják a látogatókat, a belépő gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt csak 500 Ft.

Üzemelő játékok
arcfestés, barlangvasút, céllövölde, dzsungel mesevasút, elvarázsolt kastély, éjszakai hullámvasút, kalandpálya, kalandos kijutós, kis vasutak, körhinták, labirintus, mesecsónak, műemléki körhinta, nosztalgiafotó, nyerőjátékok, szörnyecskék háza, távirányítós hajók, varázslatos uv világ, zoo-kartökofarm