Jump to content

Ezt a fesztivált biztos megtartják

2020. 05. 13. 22:31

Augusztus 26. és 30. között megtartják (vagy legalábbis szeretnék megtartani) a Velencei-tónál az EFOTT fesztivált, miután a közönség a szervezők saját kérdőíve szerint nagyon szeretne bulizni.

Óriási örömhírrel jövünk: a kérdőív eredmények alapján Ti is legalább annyira szeretnétek idén is EFOTT-ozni mint Mi! Ezért örömmel jelentjük be Nektek, hogy augusztus utolsó hétvégéjén újra bevesszük a Velencei-tavat!

közölték a Facebookon a fesztivál szervezői. Hozzátették: "Természetesen továbbra is figyeljük a híreket, és a jogszabályokat betartva minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy augusztusban is igazi EFOTT élményt szerezzünk nektek!"

A kormány jelenlegi rendelkezései szerint augusztus 15-éig biztosan tilos megtartani minden tömegrendezvényt; hogy ez után a dátum után másfél héttel mi lesz a helyzet a zsúfolt fesztiválokkal, ahol aligha tartható be bármilyen komolyabb óvintézkedés, azt most még nem lehet tudni; egy nagy koncertszervező szerint még legalább egy évig nem lesznek koncertek. De az EFOTT, úgy tűnik, optimista.

(Forrás: index.hu / fotó: pixabay.com)