Jump to content

Már lehet nevezni a Zuglói Táncfesztiválra

2018. 02. 28. 11:03

Idén szalagavató táncokkal is lehet nevezni a Zuglói Táncfesztivál - Országos Amatőr Táncversenyre, amelyre május végéig várják a jelentkezéseket.

A szervezők közleménye szerint a 34. alkalommal megrendezett verseny szabályzatába idén számos újítás került: megfelelő számú nevezés függvényében külön kategóriában versenyeznek majd az alapfokú művészetoktatási intézmények, rugalmasabb időbeosztásban mutatkozhatnak be a különböző kategóriák táncosai, továbbá idén a végzős gimnazisták is elindulhatnak szalagavató tánc kategóriában.

A kiírásra amatőr és profi kategóriában lehet nevezni, egyénileg vagy csoportosan 6 éves kortól, felső korhatár nélkül színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatika, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show-tánc, néptánc, versenytánc, mazsorett - tradicionális és show-tánc, break, disco, hastánc és szalagavató táncok kategóriában.

A június 2-án és 3-án zajló verseny alatt és annak szüneteiben külön helyiségben táncoktatás, valamint tánc- és sportbemutató is lesz.

A jelentkezéseket a szervezők május 27-én éjfélig várják, de csak az első 350 nevezést fogadják be.

A részletes nevezési feltételek a szervező Fórumház Egyesület honlapján vagy Facebook-oldalán olvashatók.

(Forrás: MTI)