Jump to content

Túlélőcsomag fesztiválra I.

2015. 08. 02. 16:04

Még közel sincs vége a fesztiválszezonnak, sőt! Azt mindenki tudja, hogy pénztárca, papírok és zsepi nélkül ne induljon útnak, no de mi az a többi női holmi, aminek mindig érdemes ott lennie a túlélőcsomagban? Megmutatjuk!

Kézfertőtlenítő

Ez alap, még akkor is, ha nem vagy tisztaságmániás. Még ha nem is egy egész hetet, de legalább egy napot kint vagy a fesztiválon, akkor is eszel, iszol, megfogsz dolgokat, és használod a mosdót. Ám a higénia nem a fesztiválok erőssége, így egy illatmentes kézfertőtlenítő gél vagy kendő mindig jól jön. Kicsi, praktikus és nagyon hasznos!

Praktikus pulcsi

Mindenki tudja, hogy a fesztiválok ideje alatt is bármikor eleredhet az a fránya eső.
Jobban teszed tehát ha viszel magddal egy pulcsit, mely megvéd az ilyen esetekben az átnedvesedéstől és az ezzel járó megfázástól is. Legyen az csak egy vékony pulcsi, kapucnis vagy kenguruzsebes a lényeg, hogy kényelmes legyen.

MobilTárca

A MobilTárca egy olyan alkalmazás, amellyel egy helyre gyűjtheted a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyádat, és virtuális formában tárolhatod azokat arra alkalmas mobiltelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, és a MobilTárcába töltheted koncert- és színházjegyei