Jump to content

Fesztiválozz stílusosan! II.

2015. 07. 18. 13:17

A fesztiválokon mindig nagy a tömeg. Ezt mindenki tudja. Azt viszont már kevesen, hogy hogyan is lehet kitűnni ebből a tömegből. Bemutatunk most pár hazai márkát, melyek biztosan segítenek neked ebben.

dorV Clothing

Egy fesztiválon a praktikum az egyik legfontosabb szempont. Az egész napos/éjszakás/hetes program során azok a ruhák lesznek a kedvenceink, amelyeket többféleképpen is hordhatunk, kedvünk szerint variálhatunk, vagy éppen átalakíthatunk. Jani Zsuzsannát a divatban éppen a variálhatóság ejtette rabul, s márkájának alapkoncepciója is éppen ez. A nyári kollekcióban jó néhány fesztiválkompatibilis darabra is bukkantunk. Kedvenceink az egymásra cipzározható, így többrétegűvé s melegebbé varázsolható, fagyi árnyalatokban készülő dzsekik és a többféleképpen is viselhető szuperszínes bikinik.

POPO Design

A kedves helyes fiatal csoportról már többször is írtunk, most a kifejezetten kánikulára szánt laza és friss kapszulakollekciójukra hívjuk fel a figyelmeteket. A dinamikus és bátor színek, szerethető minták adják a POPO savát-borsát, amelyek mind-mind saját műhelyükben készülnek, hiszen aPOPO nem csupán a ruhákat és a táskákat, de az alapanyagként használt nyomott anyagokat is maga tervezi. A tavaszi szériát a Brémai muzsikusok meséje ihlette, ezt a témát dolgozzák fel a printelt anyagok és nyomott pólók is. A nyári minikollekció is erre a történetre épül, de a szoknyák rövidebbek, a blúzok vékonyabbak, a pasicuccok között pedig újabb printek is helyet kaptak, sőt szuperül strapabíró farmertáskákkal is bővült a kínálat. A szamár, a kopó, a macska és a kakas története nem csupán dekorként hatásos, de egy nemzetközi fesztiválon beszédtémának sem utolsó.

KOMOD

A budapesti divatmárka tökéletes időzítéssel egy, kifejezetten a fesztiválszezonra szánt szupercsillogós fényvisszaverő fejpánttal egészítette ki nyári Flash Like a Hero kollekcióját. A kiegészítőt ütős kampánnyal vezették be, sőt – az optimális felhasználást elősegítendő – használati útmutatót is mellékeltek hozzá. A funkció szorosan kötődik a nyárhoz, a kampány pedig közösségi élményt is ad. A fejpántok decens szürke és napbarnított bőrön különösen mutatós zöld és narancs árnyalatban kaphatók